fbpx

Vallina’s Gin, een Limburgse gin met een Grieks temperament

Deze bijzondere gin dankt haar eigenheid en unieke karakter zowel aan de infusie met de tranen van de mastiekboom als aan het unieke verhaal achter de gin.

Vallina Nelles, mixologiste en zaakvoerder van De Griekse Frituur – O Geros is een bezige bij. Ze combineert met een natuurlijke charme haar professionele werkzaamheden en haar toewijding aan haar echtgenoot Andy en zoontje Nicola. Haar passie en talent voor mixologie dreven haar ertoe een uniek gin recept uit te werken. Deze gin moest een perfecte match vormen met de mediterrane sfeer van O Geros. In 2016 kwam Vallina’s gin op de markt. Het werd een schot in de roos; mede door de niet aflatende steun en hulp van haar gezin en familie die samen met haar de zaken runnen.

Omdat De Griekse Frituur – O Geros nu eenmaal staat voor familiale sfeer en gezelligheid werkt Vallina zonder distributeur, zonder verdeler of investeerder. Je bestelt Vallina’s gin rechtstreeks bij haar. Een telefoontje naar Vallina en je bent een unieke gin en een gezellig telefoongesprekje rijker.

Eat in of take-out, nog beter en smakelijker met Vallina’s Gin

Vallina’s Gin, een Limburgse gin met een Grieks temperament

Deze bijzondere gin dankt haar eigenheid en unieke karakter zowel aan de infusie met de tranen van de mastiekboom als aan het unieke verhaal achter de gin.

Vallina Nelles, mixologiste en zaakvoerder van De Griekse Frituur – O Geros is een bezige bij. Ze combineert met een natuurlijke charme haar professionele werkzaamheden en haar toewijding aan haar echtgenoot Andy en zoontje Nicola. Haar passie en talent voor mixologie dreven haar ertoe een uniek gin recept uit te werken. Deze gin moest een perfecte match vormen met de mediterrane sfeer van O Geros. Drie jaar geleden kwam Vallina’s gin op de markt. Het werd een schot in de roos; mede door de niet aflatende steun en hulp van haar gezin en familie die samen met haar de zaken runnen.

Omdat De Griekse Frituur – O Geros nu eenmaal staat voor familiale sfeer en gezelligheid werkt Vallina zonder distributeur, zonder verdeler of investeerder. Je bestelt Vallina’s gin rechtstreeks bij haar. Een telefoontje naar Vallina en je bent een unieke gin en een gezellig telefoongesprekje rijker.

Eat in of take-out, nog beter en smakelijker met Vallina’s Gin

Hoe het idee van Vallina’s Gin gegroeid is

Mijn grote passie voor het creëren van opmerkelijke en originele drankjes … daar begon het! De gasten van mijn restaurant raakten stilaan meer en meer geprikkeld door mijn eigenzinnige creaties. Steeds opnieuw keken ze uit naar de cocktail van de week of de nieuwste eigen gin infusie. Helemaal eigen aan mijn stijl heb ik al de “gekste” infusies gemaakt. En dat heeft mij gebracht tot mijn grootste succes: de infusie met de “tranen van de Griekse mastiekboom”, de Masticha. De afgescheiden hars van de stam en takken van de mastiekboom is exclusief te verkrijgen op het Griekse eiland Chios en vormt een essentieel deel van “Vallina’s Gin”.

De gasten van De Griekse Frituur – O Geros zijn er werkelijk aan verslingerd geraakt. Fantastisch toch! Voor mij het startschot om “Vallina’s Gin” professioneel te bottelen, het op de markt te brengen en iedereen te laten genieten van dit bijzondere drankje. “Vallina’s Gin” wordt exclusief op de markt gebracht. i.s.m. Distillery Massy in Houthalen.

Wil je graag eens proeven van Vallina’s Gin?

Ontdek hier nog meer over ons Grieks restaurant